top of page
Wachtkamer

Coaching programma's

Aandacht voor jezelf

Het mooiste geschenk dat je jezelf kunt geven is aandacht. Echte aandacht om te ontdekken dat jouw leven vol mogelijkheden zit.

Wij mensen ervaren minder geluk omdat onze gedachten en gevoelens en alles wat er om ons heen gebeurt veel aandacht opeisen. We leven minder in het moment en er gaat veel tijd en energie naar onderwerpen als piekeren, zorgen maken, oordelen, what if scenario's bedenken enz. Speciaal hiervoor heb ik een aantal coaching programma's ontwikkelt om je hierbij te helpen. Wanneer we samen een coaching programma starten, zullen de sessies opgebouwd zijn uit een aantal modules. Deze sessies bestaan uit; het leren en toepassen van nieuwe werkende technieken, het loslaten en omzetten van (oude) patronen en overtuigingen, een deel theorie, maar vooral heel veel ervaren.

In mijn coaching gaat het om ervaren, zelfontdekking en zelfbewustzijn creëren. De volgende coaching programma's zijn geschikt voor iedereen die persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt en zichzelf en/of zijn/haar leven wil veranderen. En ook voor iedereen die niet tevreden is met zijn huidige leven, het gevoel heeft dat hij/zij rondjes loopt en wel wat hulp kan gebruiken.  

​Soorten coaching programma's:

_edited.jpg

Energiemanagement en balans

Veel mensen hebben moeite om hun energie te managen. In dit coaching programma leer je hoe je dit kunt doen. Je leert o.a. hoe je jouw energie makkelijk kunt aanvullen, hoe je je energie kunt vergroten en waar je wel en geen energie van krijgt. Ook leer je hoe je jezelf kunt beschermen tegen negatieve energieën en leer je onderscheiden welke energie van jou is en welke van een ander. 

20191130_123218.jpg

reboot your life

Verandering staat centraal in deze training. We hebben allemaal wel eens het idee om opnieuw te beginnen. Of om, in ieder geval, bepaalde zaken anders aan te pakken. Zodat we eindelijk die dingen te gaan doen die we zelf willen. Om onze gave te koesteren en te gebruiken, onszelf te zijn en te creëren. Dit is het moment om jouw leven letterlijk nieuw leven in te blazen om zo jouw dromen te verwezenlijken. 

Image by AbsolutVision

lifeplanning

Wat wil ik? Wie ben ik? Wat is mijn doel. Het is belangrijk om te weten waar je naartoe wilt, zodat je je ook op dat doel kunt focussen. Maar wanneer je dit alleen mentaal doet, dan komen daar vaak geen daadkrachtige acties uit voort. Het is dus belangrijk om vanuit je gevoel acties en keuzes te maken. Dan heb je ook de passie en de energie om je doelen te verwezenlijken. 

gerechtigheid

Van burn-out naar balans

Wanneer je lichaam nee zegt, kunt je er moeilijk omheen; het is tijd om naar je lichaam te luisteren en balans in je leven terug te brengen. Vanuit die benadering kan één van de vervelendste periode in je leven één van de mooiste periode voor je persoonlijke ontwikkeling worden.

Daar is veel kracht en zelfbewustzijn voor nodig. Maar daar kan ik je mee helpen. Ook leer je hoe je jouw energieniveau kunt verhogen en hoe je balans creëert in jouw leven. Een hele mooie en waardevolle training waar je altijd iets aan hebt. 

 

Image by Catalin Pop

Happy Life

Hoe kom je erachter wat voor jou een Happy Life is en wat is er voor nodig om dit te bereiken? Waarom voel je je nu niet 100% gelukkig en waar ligt dat aan? Wanneer je inzicht, helderheid en duidelijkheid krijgt, kun je ook de juiste vragen stellen. En vanuit het stellen van de juiste vragen, krijg je ook antwoorden om een Happy Life te creëren. Tijdens deze training wordt je uitgedaagd om actie te ondernemen die jouw persoonlijke ontwikkeling stimuleert. Je leert nieuwe methoden te ontwikkelen en je krijgt alle tools in handen om je leven die draai te geven die het nodig heeft. Iedereen een Happy Life

Image by MARK ADRIANE

patronen

doorbreken

Beperkende overtuigingen en patronen geven ons niet de gewenste resultaten in ons leven. Vooral wanneer dit onbewuste patronen en overtuigingen zijn, hebben we er vaak geen weet van. Dat is zonde, omdat ze ons tegenhouden onze doelen te bereiken. We hebben dan vaak een gevoel dat we vast zitten, maar we weten niet precies waarom. Wil jij ook op een bepaald gebied, zoals bijvoorbeeld je relatie, je financiën, je werk, je persoonlijke ontwikkeling of je zelfbeeld, veranderingen aanbrengen dan is deze training perfect voor jou. 

Image by Nghia Le

Leren Loslaten

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die wil ervaren hoe je gemakkelijk emoties, gedachten, spanning en stress los kunt laten zodat je je weer fijn(er) kunt voelen. Tijdens deze training leer je een aantal manieren om direct een gevoel los te laten en daarmee ook alle negatieve energie die daarmee gepaard gaat.

logo orgineel.png

"Ik heb mezelf weer leren kennen en de verrijking mogen ervaren wat er allemaal nog verborgen zat in mij".

— Geert

bottom of page