top of page
me.jpg

Being2Being

In 2007 ben ik Praktijk Licht in mij gestart, met als doel om zo veel mogelijk mensen te helpen meer vanuit het Hart te leven en minder vanuit het hoofd. Hier stond het geven van Reiki cursussen en Reiki behandelingen centraal. 

10 jaar later, in 2017, werd Being2Being opgericht. Voornamelijk omdat er vanuit de Reiki vanzelfsprekend ook advies, life coaching, mindcareloslaten en energiemanagement 

aangeboden werd. 

Allemaal vanuit dezelfde visie dat iedereen in staat is om een gelukkig leven te leiden, maar daar soms wat ondersteuning bij nodig heeft.

Image by Aaron Burden

Werken vanuit ervaring

De afgelopen 15 jaar ben ik altijd op zoek geweest naar methoden van persoonlijke ontwikkeling waar iedereen mee aan de slag kan. Toen ik in 2007 een Reiki cursus ging volgen, was er nog niet zoveel aanbod voor persoonlijke ontwikkeling als dat er nu is. Er zijn tegenwoordig best veel manieren om aan jezelf te werken. 

Alle methoden die ik aanbied, zijn gebaseerd op mijn eigen levenservaring. Boekenkennis heb ik ook, maar dat wil niet zeggen dat je begrijpt waar een ander doorheen gaat of waar hij of zij behoefte aan heeft, wat de valkuilen zijn en hoe je iemand je volledige aandacht kunt geven zodat de persoon zelf bewustwording en persoonlijke groei kan ervaren. 

Uiteindelijk gaat het erom wat jij ervaart, wat jij voelt en wat er bij jou gebeurt. Alle trainingen, cursussen, workshops en sessies die ik geef, zijn gebaseerd op ervaren. Dat vind ik het allerbelangrijkste. Iedereen leeft zijn eigen waarheid en dat is prima. Daarom is het ook belangrijk dat ieder voor zich bepaalt wat wel en niet voor hem of haar werkt. 

Dus wie ben jij en waar heb je behoefte aan? 

Toegankelijk voor iedereen

Being2Being is toegankelijk voor iedereen.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat persoonlijke ontwikkeling voor iedereen betaalbaar is.

Bij Being2Being ben je aan het goede adres;

Wanneer je persoonlijke groei en ontwikkeling belangrijk vindt 

Wanneer je bepaalde gebieden in je leven wilt veranderen

Wanneer je meer rust in je hoofd wilt ervaren 

Wanneer je op zoek bent naar wie je werkelijk bent

Wanneer je wilt groeien in zelfbewustzijn, zodat je patronen en  overtuigingen zichtbaar worden en je ze kunt veranderen

Wanneer je van jezelf wilt houden zoals je bent

Wanneer je wilt kiezen voor vertrouwen i.p.v. angst

Wanneer je klaar bent met het constant rondjes lopen

Wanneer je meer ruimte wilt ervaren 

Wanneer je meer energie wilt ervaren 

Wanneer je minder wilt oordelen

Wanneer je de kracht van vergeven en dankbaarheid wilt leren

Wanneer je meer wilt voelen

Wanneer je wilt luisteren naar je innerlijke stem

Wanneer je gewoon je verhaal wilt vertellen

Image by Jamez Picard
Image by Camille Brodard

Holistische aanpak

 

Bij Being2Being wordt gewerkt met een holistische aanpak. Dit betekent dat de mens als heel gezien wordt, waarbij er niet alleen aandacht wordt besteed aan de klacht zelf, maar vooral aan de oorsprong van de klacht. Vaak blijken klachten hun oorsprong te hebben in ervaringen uit het verleden. ​

Door deze manier van aanpak is de kans dat klachten definitief verdwijnen veel groter. 

Bij een holistische aanpak wordt er uitgegaan van 5 niveaus waar heling kan plaatsvinden. Dit zijn het fysieke, het emotionele, het mentale, het energetische en het spirituele niveau. Wanneer er op een bepaald niveau een verstoring ontstaat, ook wel blokkade genoemd, kunnen er klachten ontstaan. We spreken hier ook van een onbalans.

 

Een onbalans kan leiden tot allerlei klachten zoals;

Lichamelijk: vermoeidheid, hoofdpijn en/of rugpijn

Emotioneel: angst en burn-out

Mentaal: stress, piekeren, depressie en onzekerheid

logo orgineel.png

Taco is niet van het type: "zachte heelmeesters maken stinkende wonden". Hij gaat namelijk naar de kern. Hij benaderd jouw probleem vanuit levenservaring in plaats van boekenkennis. Zijn aanpak is doorleefd, nuchter en 'to the point'. Hij is veelzijdig in zijn coaching en heeft mij geholpen verder leren los te laten.

— Jelle

De mogelijkheden

Image by Jens Johnsson

life COACHING

Coaching kan ontzettend veel betekenen in jouw eigen proces van zelfbewustzijn en transformatie.

Ik help je om meer inzicht te krijgen in wie je nu werkelijk bent. Meer voelen, minder denken. Samen kijken we naar jouw patronen en overtuigingen die je op dit moment ongewenste resultaten opleveren. Ik leer je ervaren dat het leven uit oneindig veel mogelijkheden bestaat.

pexels-aphiwat-chuangchoem-347226.jpg

Energiemanagement

Stel je eens voor dat je meer inzicht en bewustwording op het gebied van energiemanagement en balans zou ontwikkelen. Hoe zou je leven er dan uitzien? Veel mensen hebben moeite om bij zichzelf te blijven en hun energiehuishouding in balans te krijgen en te houden. En dit geldt niet alleen voor HSP-ers. 

deur 800x800.png

Mindcare

Gedachten komen en gaan.

En toch hebben veel mensen last van een overactieve mind.

We piekeren, we maken ons zorgen en ervaren stress en spanning. 

Gelukkig hebben we veel invloed op waar we onze aandacht op richten. Ik help je om de rust te ervaren waar je naar op zoek bent, zodat je weer kunt ontdekken wie je werkelijk bent.

Image by Jose Luis Sanchez Pereyra

reiki

Reiki is een oude helingsmethode

uit Japan en voorziet ons van de energie die we nodig hebben om gezond te zijn en te blijven op fysiek, emotioneel, spiritueel, energetisch en geestelijk niveau. Reiki bevordert het zelfbewustzijn en transformatie en prikkelt het zelfgenezingssysteem van het lichaam.

Image by Jason Hogan

loslaten

Het is ontzettend waardevol om te leren hoe je emoties, gedachten, spanning en stress direct kunt loslaten zodat je je weer fijn(er) kunt voelen. In het algemeen kennen we drie manieren om met een vervelend gevoel om te gaan en eigenlijk werken ze allemaal niet. Ik leer je een methode die wel werkt en je leven een stuk gemakkelijker zal maken.

bottom of page