top of page
Image by Omkar Jadhav

Reiki 2 cursus

Reiki is

een wijze energie

Reiki 2 Cursus

Reiki is het Japanse woord voor universele levensenergie. Alles wat leeft en groeit heeft deze energie nodig om te kunnen bestaan.

De energie bevindt zich overal om ons heen. Reiki voorziet ons van de energie die we nodig hebben om gezond te zijn en te blijven op fysiek, emotioneel, spiritueel, energetisch en geestelijk niveau.

20210413_192652.jpg

Drie Symbolen

 Tijdens de Reiki 2 cursus leer je drie symbolen die je tijdens je behandeling kunt inzetten om zo meer energie te bundelen, zodat je op een dieper niveau heling kunt toepassen. Er is een krachtsymbool, een emotioneel/mentaal symbool en een afstandssymbool.

Focus op fysiek 

en mentale niveau

Heb jij al een Reiki 1 cursus gevolgd en wil je verder met Reiki 2? Dat kan bij Being2Being. Reiki 2 is een verdieping in de Reiki energie. Waar de nadruk in de Reiki 1 cursus vooral ligt op het fysieke niveau, staan bij Reiki 2 het mentale en het emotionele niveau centraal. 

Tibetaanse Gebedsvlaggen
Divine Healing

Reiki behandeling op afstand

Ook leer je tijdens de cursus hoe je een behandeling op afstand geeft. Op deze manier kun je anderen behandelen die niet fysiek aanwezig zijn. Maar daarnaast kun je ook je verleden helen of je toekomst meer in het licht zetten. Kortom een hele mooie dag waar het oefenen met en het ervaren van de Reiki energie de basis is. Na afloop krijg je een certificaat van deelname en na 4 weken is er een terugkomochtend/middag waar iedereen zijn of haar ervaringen kan delen en waar je nieuwe oefeningen krijgt die je thuis kunt toepassen.

logo orgineel.png

Afgelopen mei heb ik Reiki II gedaan, wat vooral gericht is op jezelf, het helen van je eigen blokkades. Verder leerde ik Reiki op afstand te geven aan anderen. Onvoorstelbaar dat het werken met de  3 symbolen zoveel kracht geeft!

Dorothé

Image by Jose Luis Sanchez Pereyra

Reiki is jezelf helemaal accepteren zoals je bent.

Programma Reiki 2 Cursus

Image by Dewang Gupta

De dag begint met een korte kennismaking. Vervolgens mag iedereen een inzichtkaart trekken voor de cursusdag. Daarna krijg je een uitleg over Reiki 2. 

De Reiki 2 cursus kent 1 inwijding die vrijwel direct na de uitleg plaatsvindt. 

Na de inwijding kun je het verschil tussen Reiki 1 en Reiki 2 ervaren en gaan we door met het volgende onderdeel. Tijdens de dag leer je drie symbolen die je kunt inzetten tijdens je behandelingen. Deze symbolen ondersteunen je om op mentaal en emotioneel niveau dieper te helen. Daarnaast leer je in deze Reiki 2 cursus hoe je iets of iemand op afstand kunt behandelen.

Je krijgt oefeningen mee naar huis en na 4 weken is er een terugkom ochtend/middag om alle ervaringen te bespreken.

Praktische informatie

De cursusdag start om 12:30 uur en duurt tot ca. 17:00 uur. De terugkomochtend, middag of avond start om, respectievelijk, 9:00, 12:30 of 18:30 en duurt ca. 3 uur.

De investering voor een Reiki 2 cursus is €260,- inclusief BTW lesmateriaal, thee en versnaperingen, certificaat en terugkomochtend/middag/avond.

Er geldt een maximum van 4-6 personen per groep, zodat er voldoende tijd en ruimte is voor individuele aandacht. 

Op dit moment geef ik Reiki cursussen in Grave, Dronten en Tiel

Hieronder kun je de aankomende Reiki cursussen bekijken (of kijk in de agenda)

Anker 1

Meer over Reiki:

bottom of page