top of page
deur 800x800.png

MINDCARE

Gedachten komen en gaan. En toch hebben veel mensen last van een overactieve mind. We piekeren, we maken ons zorgen en ervaren stress en spanning. Gelukkig hebben we

veel invloed op waar we onze aandacht op richten. Ik help je om de rust te ervaren waar je naar op zoek bent, zodat je weer kunt ontdekken wie je werkelijk bent.

Soothing Bell

Waarom mindcare?

Mindcare richt zich vooral op het ervaren van rust, helderheid en duidelijkheid. Een (over)actieve mind zorgt er vooral voor dat we veel nadenken, piekeren, ons zorgen maken, maar bovenal niet aanwezig zijn in het moment. We voelen minder en wat we wel voelen zijn meestal gevolgen van de gedachten die we denken. Ik kan je helpen om meer inzicht te krijgen in jouw gedachtegang en om weer rust in je hoofd en lichaam te ervaren, zodat je je weer kunt richten op de doelen die je wilt bereiken in je leven.

Ons denken beïnvloedt hoe we ons voelen.

Ons denken beïnvloedt voor een groot gedeelte hoe we ons voelen. Hoe we ons voelen heeft weer invloed op welke acties we ondernemen en uiteindelijk op welke resultaten we behalen op ieder vlak. Je kunt je voorstellen dat wanneer er veel tijd en energie naar gedachten over het verleden of over de toekomst gaan, er minder tijd en energie over blijft voor de dingen die zich NU afspelen en belangrijk zijn.

Image by Aziz Acharki
Image by Chris Montgomery

De resultaten van Mindcare:

Op het moment dat je begrijpt hoe jouw gedachten jouw leven beïnvloeden, je inzicht krijgt in jouw patronen en overtuigingen en leert hoe je jouw beperkende overtuigingen kunt veranderen, dan kun je:

Meer balans ervaren

Meer energie ervaren

Je leven veranderen zoals jij dat voor ogen hebt

Meer vertrouwen ontwikkelen

Meer in je kracht staan

Meer vanuit jezelf keuzes maken

Meer vrijheid ervaren 

logo orgineel.png

Ik heb mezelf weer leren kennen en de verrijking mogen ervaren wat er allemaal nog verborgen zat in mij. Bewustzijn van het moment van nu is de leidraad van mijn leven geworden. Rust en vertrouwen zijn de kernwaarden van mijn bestaan.

— Geert

Waar kan ik je verder mee helpen? 

Coaching programma's

Mindcare is een onderdeel van de algemene coaching die ik aanbied. Voor het onderdeel Mindcare zijn er tevens twee aparte coaching programma gemaakt, genaamd: Patronen doorbreken, en het coaching programma Happy life.

Wil je de andere coaching programma's bekijken,

dan kun je hier klikken. 

logo orgineel.png
bottom of page