top of page
namaste

Reiki 3 cursus

Reiki is

een wijze energie

Reiki 3 Cursus

Heb jij al een Reiki 1 en een Reiki 2 cursus gevolgd en wil je verder met Reiki 3?

Dat kan bij Being2Being.


Reiki is het Japanse woord voor universele levensenergie. Alles wat leeft en groeit heeft deze energie nodig om te kunnen bestaan.

De energie bevindt zich overal om ons heen. Reiki voorziet ons van de energie die we nodig hebben om gezond te zijn en te blijven op fysiek, emotioneel, spiritueel, energetisch en geestelijk niveau.

Pad naar Shinto Monument

Reiki Master

Met de cursus Reiki 3A rond je Reiki opleiding af en ben je gecertificeerd Reiki master. Als Reiki master ben je toegewijd aan de Reiki principes en kun je op alle holistische niveaus jezelf en andere behandelen.

Zelf Reiki cursussen geven

Wanneer je je opleiding tot Reiki master (Reiki 3A) hebt afgerond en je voelt van binnen dat jij Reiki wilt overbrengen op anderen d.m.v. het geven van Reiki cursussen, dan kun je de Reiki 3B cursus (Reiki trainer) volgen.

Tibetaanse Gebedsvlaggen
logo orgineel.png

De cursus wordt goed begeleidt, van uitleg tot de praktijk (het zelf doen). Ook is hij altijd bereikbaar voor vragen na de cursus, wat een prettig gevoel geeft.

— Debby

Image by Sarah Brown

Reiki is jezelf helemaal accepteren zoals je bent.

Programma Reiki 3A Cursus

Image by Dewang Gupta

De dag begint met een korte kennismaking. Vervolgens mag iedereen een inzichtkaart trekken voor de cursusdag. Daarna krijg je een uitleg over Reiki 3A. 

De Reiki 3A cursus kent 1 inwijding die vrijwel direct na de uitleg plaatsvindt. 

Na de inwijding kun je het verschil tussen Reiki 2 en Reiki 3 ervaren en gaan we door met het volgende onderdeel. Tijdens de dag leer je het 4de symbool dat je kunt inzetten tijdens je behandelingen. Dit wordt ook wel het mastersymbool genoemd en ondersteunt je om alle niveaus met elkaar te verbinden.

Praktische informatie

De cursusdag start om 12:30 uur en duurt tot ca. 17:00 uur. De terugkomochtend, middag of avond start om, respectievelijk, 9:00, 12:30 of 18:30 en duurt ca. 3 uur.

De investering voor een Reiki 3A cursus is €325,- inclusief lesmateriaal, thee en versnaperingen, certificaat en terugkomochtend/middag/middag

Er geldt een maximum van 4-6 personen per groep, zodat er voldoende tijd en ruimte is voor individuele aandacht. 

Op dit moment geef ik Reiki cursussen in Grave, Dronten en Tiel

Hieronder kun je de aankomende Reiki cursussen bekijken (of kijk in de agenda)

Reiki 3 inschrijven

Meer over Reiki:

bottom of page