top of page
Image by Zoltan Tasi

Reiki 1 cursus

Reiki is

universele levensenergie

Anker 1

Reiki 1 Cursus

Reiki is het Japanse woord voor universele levensenergie. Alles wat leeft en groeit heeft deze energie nodig om te kunnen bestaan.

De energie bevindt zich overal om ons heen. Reiki voorziet ons van de energie die we nodig hebben om gezond te zijn en te blijven op fysiek, emotioneel, spiritueel, energetisch en geestelijk niveau.

Bos

Jezelf en anderen behandelen

In deze Reiki I cursus leer je hoe je jezelf (en anderen) kunt behandelen en waar je Reiki allemaal voor kunt gebruiken. Maar vooral ervaar je wat de Reiki voor jou kan betekenen in jouw eigen proces van zelfbewustzijn en transformatie. Na afloop krijg je een certificaat van deelname en na 4 weken is er een terugkomochtend/middag/avond waar iedereen zijn ervaringen kan delen en waar je nieuwe oefeningen krijgt die je thuis kunt toepassen.

Cadeautje voor jezelf

Reiki 1 is gericht op het fysieke niveau waarbij je leert voelen waar lichamelijke blokkades actief zijn. Op deze manier leer je hoe je met je lichaam kunt communiceren om zo weer in balans te komen. Ook leer je steeds meer leren te vertrouwen op je intuïtie. Een Reiki cursus is een cadeautje voor jezelf. De hele dag staat in het teken van jouw persoonlijke heling.

logo orgineel.png

De cursus wordt goed begeleidt, van uitleg tot de praktijk (het zelf doen). Ook is Taco altijd bereikbaar voor vragen na de cursus, wat een prettig gevoel geeft.

— Jessica

Image by Ksenia Makagonova

Reiki is jezelf helemaal accepteren zoals je bent.

Programma Reiki 1 Cursus

Image by Jeremy Yap

De dag begint met een korte kennismaking. Vervolgens mag iedereen een inzichtkaart trekken voor de cursusdag. Daarna krijg je een uitleg over wat Reiki precies is en wordt de de geschiedenis van Reiki verteld.

Daarna volgen de eerste 2 inwijdingen. Tijdens deze inwijding wordt jouw kanaal weer opengezet, zodat de Reiki energie kan stromen. Daarna ga je jezelf behandelen met Reiki energie en worden ervaringen gedeeld. 

Het ervaren van de Reiki energie / universele levensenergie / onvoorwaardelijke liefde staat samen met de inwijdingen centraal deze dag. Na een aantal oefeningen  waarmee je kunt ervaren hoe de Reiki energie voor jouw werkt, volgen de 3de en 4de inwijding. Nu je hele kanaal geopend is, kun je jezelf nog meer openstellen voor de helende Reiki energie. Meteen gaan we een aantal oefeningen doen, zodat je het eventuele verschil kunt merken.

Er is genoeg tijd voor het delen van je ervaringen en het stellen van vragen. Tevens krijg je een uitleg over alles wat je met Reiki kunt helen en leer je een volledige zelfbehandeling. De groepsgrootte varieert van 2 tot 6 personen. Aan het einde van de dag krijg je een erkend Reiki certificaat, een handboek en maken we als groep een afspraak voor de terugkomochtend/middag. Op deze terugkomdag gaan we elkaar behandelen en krijg je nog meer oefeningen die je daarna thuis kunt toepassen. 

Praktische informatie

De cursusdag start om 12:30 uur en duurt tot ca. 17:00 uur. De terugkomochtend, middag of avond start om, respectievelijk, 9:00, 12:30 of 18:30 en duurt ca. 3 uur.

De investering voor een Reiki 1 cursus is €170,- inclusief BTW, lesmateriaal, thee en versnaperingen, certificaat en terugkomochtend/middag/avond

Er geldt een maximum van 4-6 personen per groep, zodat er voldoende tijd en ruimte is voor individuele aandacht. 

Op dit moment geef ik Reiki cursussen in Grave, Dronten en Tiel

Hieronder kun je de aankomende Reiki cursussen bekijken (of kijk in de agenda).

Reiki 1 Cursus boeken

Meer over Reiki:

bottom of page