top of page
Image by Jose Luis Sanchez Pereyra

Reiki is jezelf helen met onvoorwaardelijke liefde

Wat is Reiki 

Reiki is het Japanse woord voor universele levensenergie. Alles wat leeft en groeit heeft deze energie nodig om te kunnen bestaan. De energie bevindt zich overal om ons heen. Reiki voorziet ons van de energie die we nodig hebben om gezond te zijn en te blijven op fysiek, emotioneel, spiritueel, energetisch

en geestelijk niveau. 

Image by 五玄土 ORIENTO

De geschiedenis van Reiki

De grondlegger van het hedendaagse Reiki is de Japanse genezer Mikao Usui. Hij herontdekte de helende werking van Reiki, door gebruik te maken van universele energie via handopleggingen.

Door te leren hoe je deze energie kunt ontvangen en doorgeven, ben je in staat om het zelfhelend vermogen van jouw lichaam te stimuleren. 

Reiki kent 3 niveaus. Reiki 1, Reiki 2 en Reiki 3

De voordelen van Reiki

Reiki ontspant, verlicht pijn, geeft je rust en versterkt het afweersysteem. Daarnaast bevordert Reiki het zelfbewustzijn en transformatie. Kortom het versnelt het genezings-en bewustzijnsontwikkelingsproces

op alle niveaus.

Je kunt met een Reiki behandeling ervaren wat Reiki voor jou kan betekenen en je kunt een Reiki cursus doen om te leren hoe je met energie kunt werken en jezelf kunt helen.

reiki.jpg
Image by Wonderlane

Reiki cursussen 

Iedereen kan een Reiki cursus volgen. Tijdens een Reiki cursus leer je hoe je met energie kunt werken en jezelf kunt helen.

Reiki kent 3 niveaus. Reiki 1, Reiki 2 en Reiki 3. Wanneer je Reiki opleiding compleet is, kun je ervoor kiezen om het traject tot Reiki Trainer in te gaan, zodat je zelfstandig Reiki cursussen kunt geven.

Reiki Behandeling

Je kunt met een Reiki behandeling ervaren wat Reiki voor jou kan betekenen. Een Reiki behandeling ontspant, geeft energie, het verlicht pijn en versterkt het afweersysteem.

Daarnaast heeft het ontvangen van een Reiki behandeling een rustgevende werking. Een cadeautje voor jezelf. 

bottom of page