top of page
Image by Jens Johnsson

COACHING

Coaching kan ontzettend veel betekenen in jouw eigen proces van zelfbewustzijn en transformatie. Ik help je om meer inzicht te krijgen in wie je nu werkelijk bent. Meer voelen, minder denken. Samen kijken we naar jouw patronen en overtuigingen die je op dit moment ongewenste resultaten opleveren. Ik leer je ervaren dat het leven uit oneindig veel mogelijkheden bestaat.

Image by chris liu

Waarom coaching?

Coaching geeft je enerzijds inzicht in hoe je denkt, handelt en voelt en anderzijds in wat jouw talenten, waarden en kwaliteiten zijn. Coaching helpt je om daadwerkelijk de veranderingen in je leven door te voeren, waar je al zo lang naar verlangt. Ik help je om meer zelfbewustzijn te creëren, jezelf meer en meer te ontdekken zodat je de resultaten in je leven kunt creëren die je wel wilt. 

Mijn coaching, altijd 1op1 en gericht op jouw ontwikkeling

De afgelopen 10 jaar heb ik allerlei soorten mensen gecoacht. Ik ben altijd op zoek geweest naar de juiste balans in coaching, zodat je niet alleen nieuwe technieken leert, maar ook direct de resultaten hiervan kunt ervaren. Mijn coaching is altijd 1 op 1 en ook tussen de sessies door ben ik bereikbaar voor ondersteuning. Ik vind het belangrijk dat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht en ontwikkeling. Op die manier kun je snel vooruitgang boeken op het gebied waar je een verandering wilt doorvoeren. 

Image by Chang Duong
Image by Zoltan Tasi

Zelfontdekking,  Zelfontwikkeling 

Zelfbewustzijn en 

Ervaren

De belangrijkste pijlers van mijn coaching zijn zelfontdekking, zelfontwikkeling, zelfbewustzijn en vooral ervaren. De onderdelen die veelal in mijn coaching terugkomen, zijn mindcare, loslaten, balans ervaren, leven vanuit je hart, energiemanagement en lifeplanning

Resultaten van mijn coaching

 

Met coaching kun je de volgende resultaten bereiken;

Je ervaart meer duidelijkheid en helderheid.

Je ervaart meer geluk.

Je ervaart meer rust in je hoofd en in je lijf.

Je ervaart meer energie.

Je krijgt meer zelfbewustzijn.

Je voelt je lichter en fijner.

Je vertrouwen groeit .

Je leert keuzen te maken passend bij de doelen die je wilt bereiken.

Je leert hoe je je energieniveau kunt verhogen.

Je leert te luisteren naar je innerlijke stem.

Image by Josh Boot
logo orgineel.png

"Nog voordat we begonnen met het coaching traject had ik bij Taco al een vertrouwd gevoel. Hij stelt je op je gemak en creëert daarmee een veilige omgeving om, in mijn geval, met mezelf aan de slag te gaan".

— Manon

Aandacht voor jezelf

Het mooiste geschenk dat je jezelf kunt geven is aandacht. Echte aandacht om te ontdekken dat jouw leven vol mogelijkheden zit.

Veel mensen ervaren minder geluk omdat onze gedachten en gevoelens en alles wat er om ons heen gebeurd veel aandacht opeisen. We leven minder in het moment en er gaat veel tijd en energie naar onderwerpen als piekeren, zorgen maken, oordelen, what if scenario's bedenken enz. Speciaal hiervoor heb ik een aantal coaching programma's ontwikkelt om je hierbij te helpen. Wanneer we samen een coaching programma starten, zullen de sessies opgebouwd zijn uit een aantal modules. Deze sessies bestaan uit; het leren en toepassen van nieuwe werkende technieken, het loslaten en omzetten van (oude) patronen en overtuigingen, een deel theorie, maar vooral heel veel ervaren.

In mijn coaching gaat het om ervaren, zelfontdekking en zelfbewustzijn creëren. De volgende coaching programma's zijn geschikt voor iedereen die persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt en zichzelf en/of zijn/haar leven wil veranderen. Iedereen die niet tevreden is met zijn huidige leven, het gevoel heeft dat hij/zij rondjes loopt en wel wat hulp kan gebruiken.  

​Soorten coaching programma's:

Image by Catalin Pop

Happy Life

Hoe kom je erachter wat voor jou een Happy Life is en wat is er voor nodig om dit te bereiken? Waarom voel je je nu niet 100% gelukkig en waar ligt dat aan? Wanneer je inzicht, helderheid en duidelijkheid krijgt, kun je ook de juiste vragen stellen. En vanuit het stellen van de juiste vragen, krijg je ook antwoorden om een Happy Life te creëren. Tijdens deze training wordt je uitgedaagd om actie te ondernemen die jouw persoonlijke ontwikkeling stimuleert. Je leert nieuwe methoden te ontwikkelen en je krijgt alle tools in handen om je leven die draai te geven die het nodig heeft. Iedereen een Happy Life

20191130_123218.jpg

reboot your life

Verandering staat centraal in deze training. We hebben allemaal wel eens het idee om opnieuw te beginnen. Of om, in ieder geval, bepaalde zaken anders aan te pakken. Zodat we eindelijk die dingen te gaan doen die we zelf willen. Om onze gave te koesteren en te gebruiken, onszelf te zijn en te creëren. Dit is het moment om jouw leven letterlijk nieuw leven in te blazen om zo jouw dromen te verwezenlijken. 

gerechtigheid

Van burn-out naar balans

Wanneer je lichaam nee zegt, kunt je er moeilijk omheen; het is tijd om naar je lichaam te luisteren en balans in je leven terug te brengen. Vanuit die benadering kan één van de vervelendste periode in je leven één van de mooiste periode voor je persoonlijke ontwikkeling worden.

Daar is veel kracht en zelfbewustzijn voor nodig. Maar daar kan ik je mee helpen. Ook leer je hoe je jouw energieniveau kunt verhogen en hoe je balans creëert in jouw leven. Een hele mooie en waardevolle training waar je altijd iets aan hebt. 

Image by Nghia Le

Leren Loslaten

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die wil ervaren hoe je gemakkelijk emoties, gedachten, spanning en stress los kunt laten zodat je je weer fijn(er) kunt voelen. Tijdens deze training leer je een aantal manieren om direct een gevoel los te laten en daarmee ook alle negatieve energie die daarmee gepaard gaat.

Image by MARK ADRIANE

patronen

doorbreken

Beperkende overtuigingen en patronen geven ons niet de gewenste resultaten in ons leven. Vooral wanneer dit onbewuste patronen en overtuigingen zijn, hebben we er vaak geen weet van. Dat is zonde, omdat ze ons tegenhouden onze doelen te bereiken. We hebben dan vaak een gevoel dat we vast zitten, maar we weten niet precies waarom. Wil jij ook op een bepaald gebied, zoals bijvoorbeeld je relatie, je financiën, je werk, je persoonlijke ontwikkeling of je zelfbeeld, veranderingen aanbrengen dan is deze training perfect voor jou. 

Image by AbsolutVision

lifeplanning

Wat wil ik? Wie ben ik? Wat is mijn doel. Het is belangrijk om te weten waar je naartoe wilt, zodat je je ook op dat doel kunt focussen. Maar wanneer je dit alleen mentaal doet, dan komen daar vaak geen daadkrachtige acties uit voort. Het is dus belangrijk om vanuit je gevoel acties en keuzes te maken. Dan heb je ook de passie en de energie om je doelen te verwezenlijken. 

logo orgineel.png

"Ik heb mezelf weer leren kennen en de verrijking mogen ervaren wat er allemaal nog verborgen zat in mij".

— Geert

Waar kan ik je verder mee helpen? 

deur 800x800.png

MINDCARE

Gedachten komen en gaan. En toch hebben veel mensen last van een overactieve mind. We piekeren, we maken ons zorgen en ervaren stress en spanning. Gelukkig hebben we

veel invloed op waar we onze aandacht op richten. Ik help je om de rust te ervaren waar je naar op zoek bent, zodat je weer kunt ontdekken wie je werkelijk bent.

Image by Jason Hogan

Loslaten

Het is ontzettend waardevol om te leren hoe je emoties, gedachten, spanning en stress direct kunt loslaten zodat je je weer fijn(er) kunt voelen. In het algemeen kennen we drie manieren om met een vervelend gevoel om te gaan en eigenlijk werken ze allemaal niet. 

Ik leer je een methode die wel werkt en je leven een stuk gemakkelijker zal maken. 

pexels-aphiwat-chuangchoem-347226.jpg

energiemanagement

Stel je eens voor dat je meer inzicht en bewustwording op het gebied van energiemanagement en balans zou ontwikkelen. Hoe zou je leven er dan uitzien?

Veel mensen hebben moeite om bij zichzelf te blijven en hun energiehuishouding in balans te krijgen en te houden. En dit geldt niet alleen voor HSP-ers. 

Image by Jose Luis Sanchez Pereyra

Reiki

Reiki is een oude helingsmethode uit Japan en voorziet ons van de energie die we nodig hebben om gezond te zijn en te blijven

op fysiek, emotioneel, spiritueel, energetisch 

en geestelijk niveau. Reiki bevordert het zelfbewustzijn en transformatie. 

bottom of page