top of page
Bedrijven

Bedrijven

Duurzame inzetbaarheid van je medewerkers met een professioneel gezondheidsbeleid. Dat is wat ieder bedrijf ambieert. In een gezonde organisatie werken gezonde mensen. Dit resulteert in minder verzuim, verloop uitval en een verhoging van de productiviteit. Maar wat betekent dit voor jouw organisatie? Hoe zet je mensen in hun kracht en hoe krijg je jouw medewerkers op totaal niveau gezond?

Duurzame inzetbaarheid

In essentie betekent duurzame inzetbaarheid het werkplezier optimaliseren door continu te focussen op inzetbaarheid, vitaliteit en ontwikkeling van medewerkers, zodat zij in hun arbeidsleven een passende rol kunnen vervullen binnen het arbeidsproces, zowel bij een huidige als bij toekomstige werkgevers. Medewerkers die goed inzetbaar zijn, op lange termijn, kunnen beter inspelen op aanpassing van hun takenpakket, verandering in hun loopbaan en ontwikkelingen in de organisatie.

Een betrokken , gezonde en gemotiveerde medewerker creëert zichtzelf wanneer je, de hierna volgende gebieden, in balans brengt.

Duurzame inzetbaarheid is het resultaat wanneer je de volgende gebieden in balans brengt. 

citroenen

Vitaliteit

Vitaliteit en weerbaarheid gaan hand in hand. Oftewel Energie, Motivatie en Veerkracht. Een medewerker is vitaal wanneer hij of zij lekker in zijn vel zit en zich goed voelt. Hier komen het denken en het gevoel samen. Ik heb een aantal coaching programma's die hier direct op inspelen. 

Image by Jose Luis Sanchez Pereyra

Stressreductie

Voor iedere medewerker is het waardevol om te leren hoe je met stress om kunt gaan en hoe je een positieve werkbeleving kunt ervaren. In mijn coaching krijgen de medewerkers niet alleen het inzicht en de tooling, maar er wordt ook daadwerkelijk verbetering ervaren. 

 

 

 

deur 800x800.png

Werkplezier

Hier gaat het om het toekomstbestendig maken van uw organisatie. Hoe kun je je personeel energiek laten werken, nu en in de toekomst? 

pexels-aphiwat-chuangchoem-347226.jpg

positieve werkbeleving

Een positieve werkbeleving heeft enerzijds te maken met de werkomstandigheden maar anderzijds ook met de mindset en mentale gezondheid van de medewerker.  Om de werkbeleving te verbeteren is het belangrijk te achterhalen wat erachter zit en welke zaken te veranderen zijn.

Image by Jason Hogan

Energiemanagement

We worden geconfronteerd met een nieuw soort energiecrisis, maar deze is van persoonlijke aard. We moeten leren omgaan met onze energie i.p.v. met tijd. Energie in tegenstelling tot tijd, kun je vergroten, vernieuwen en efficiënter gebruiken.

Klanten die de diensten van Being2Being afnemen

Logo St Antonius ziekenhuis.png
bottom of page