top of page

Wat klanten zeggen

Manon Vergouwe.jpg

Hr Specialist

Manon

coaching

Nog voordat we begonnen met het coaching traject had ik bij Taco al een vertrouwd gevoel. Hij stelt je op je gemak en creëert daarmee een veilige omgeving om, in mijn geval, met mezelf aan de slag te gaan. Het coaching traject verloopt heel natuurlijk, er is uiteraard een opbouw in verschillende modules om je door het traject heen te begeleiden. De sfeer tijdens de sessies is ontspannen en ongedwongen. Taco voelt het heel goed aan als ik er behoefte aan heb om wat langer ergens bij stil te staan of de diepte op te zoeken. Ook wanneer er spontaan dingen komen bovendrijven, weet hij dit eigenlijk direct toe te passen in het traject.

 

Het is de combinatie van praktische handvatten, af en toe theoretische onderbouwing, zijn open en persoonlijke aanpak en de energie die hij geeft tijdens de sessies, waardoor ik steeds weer nieuwe inzichten krijg. Ik heb nog steeds erg veel aan onze gesprekken en kan een traject bij Taco absoluut aanbevelen.

Klik hier voor het coaching programma dat Manon gevolgd heeft.

foto jean.jpg

Young Moments

Jessica

Reiki cursus

Bij Taco heb ik met veel plezier een Reiki 1 cursus gevolgd.

Vanaf het moment dat ik Taco ontmoet heb voelde ik een vertrouwen en rust.

De cursus wordt goed begeleidt, van uitleg tot de praktijk (het zelf doen). Ook is hij altijd bereikbaar voor vragen na de cursus, wat een prettig gevoel geeft. Ik kijk ernaar uit om ook Reiki 2 te starten!

Klik hier voor de Reiki cursus die Jessica gevolgd heeft.

Gerrt Meijer.jpg

Gherone Fashion Luxury

Geert

Coaching

Na constatering dat ik in een burn-out was beland heeft Taco mij laten inzien via een 7 delig coaching traject om weer tot de kern van mijn bestaan te komen. Mezelf weer te zien zoals ik op deze wereld gekomen ben. De kern van acceptatie dat je je zo naar voelt is een eerste stap op weg naar genezing. Het genezingsproces is geheel het werk van mezelf maar de coaching van Taco is de aanzet geweest om mij de handvaten te geven dit proces op een adequate en heldere manier vorm te geven.

Ik heb mezelf weer leren kennen en de verrijking mogen ervaren wat er allemaal nog verborgen zat in mij. De cadeautjes welke op mijn pad zijn verschenen in de vorm van ‘toevalligheden’ hebben mijn leven een verrijking gegeven. Bewustzijn van het moment van nu is de leidraad van mijn leven geworden. Rust en vertrouwen zijn de kernwaarden van mijn bestaan.

Denk niet aan gisteren waar je niks aan kunt veranderen, denk niet aan morgen omdat ik nog niet weet wat er komen gaat.

Zeer veel dank Taco voor de inzichten welke je mij hebt laten ontdekken. Ik beleef elke dag bewust en met dankbaarheid naar de momenten die mijn leven zo dierbaar maken.

Klik hier voor het coaching programma dat Geert gevolgd heeft.

Jelle Schroor.jpg

Psychomotorisch therapeut

St Antonius ziekenhuis

Jelle

Coaching

Taco is niet van het type: "zachte heelmeesters maken stinkende wonden". Hij benaderd jouw probleem vanuit levenservaring in plaats van boekenkennis. Zijn aanpak is doorleefd, nuchter en 'to the point'. Hij is veelzijdig in zijn coaching en heeft mij geholpen verder leren los te laten.

Klik hier voor het coaching programma dat Jelle gevolgd heeft.

IMG-20210708-WA0009.jpg

Chun Wah

Reiki Cursus

Ik heb Reiki 1 en 2 een aantal jaren geleden gevolgd bij Taco. Taco als persoon creëert een informele en rustgevende sfeer en neemt de tijd om alle stappen rustig en goed uit te leggen, zodat je ten aller tijden op je gemak zal voelen. De gehele cursus is niet opdringerig en er wordt ook geen specifieke verwachtingen of doelen gezet die gehaald moeten worden, want dit is immers afhankelijk van de persoon zelf. Tijdens de cursus heb ik wel degelijk gemerkt dat als je bewust wordt van de levensenergie die elk persoon in zich heeft, je deze kunt gebruiken. Dit was en is nog steeds een geweldige ervaring die ik uit de cursus heb gehaald. 

Zodoende heb ik een jaar later ook de Reiki 2 cursus gevolgd.
Tijdens deze cursus zul je echt merken dat je een niveau hoger wordt in het gebruiken van reiki. De intensiteit van de reiki wordt immers hoger en je leert ook reiki op afstand te geven.

Klik hier en hier voor de Reiki cursus die Chun Wah heeft gevolgd.

Dorothe.jpg

Dorothé

Coördinator Opleidingen

Reiki Cursus

Inmiddels heb ik bij Taco Reiki I en II mogen volgen.

Ruim een jaar geleden werd ik erop geattendeerd dat ik geneeskrachtige handen zou hebben, terwijl ik me daar helemaal niet bewust van was. Ik probeerde het uit op een familielid en ik voelde de energie vanaf mijn kruin via mijn armen/handen naar de ontvanger stromen. Die had er zo’n baat bij dat ik me ging verdiepen in Reiki.

In september 2020 startte ik met Reiki I bij Taco in de yogastudio van Sanne van Baal te Dronten.

In een kleine en gezellige groep zorgde Taco ervoor dat iedereen zich direct op zijn gemak voelde.  Na uitleg van Taco waar Reiki voor staat en precies inhoudt, kregen we de inwijding, waarna er veel geoefend werd met jezelf Reiki te geven en ook aan de ander.

Na deze dag ben ik iedere ochtend aan de slag gegaan met het geven van Reiki aan mezelf. Ik merkte al snel dat ik rustiger, krachtiger en ontspannen werd en dat pijntjes verdwenen. Ook oefende ik nog regelmatig op een familielid, waarbij ik hen kon ook van pijn kon verlossen of kon laten ontspannen.

Vóór de terugkomdag en na de cursus informeerde Taco regelmatig hoe het met ons ging, in de groep of individueel. Hij was altijd bereikbaar voor vragen.

Afgelopen mei heb ik Reiki II gedaan, wat vooral gericht is op jezelf, het helen van je eigen blokkades. Verder leerde ik Reiki op afstand te geven aan anderen. Onvoorstelbaar dat het werken met de  3 symbolen zoveel kracht geeft! Na afronding van de cursus blijft Taco nog steeds betrokken hoe het ons vergaat  en neemt hij nog met regelmaat contact op.

Reiki geeft mij een gevoel van thuiskomen. Ik kan mijn HSP nu inzetten als kracht. Het brengt me in balans en geeft me rust. Ik ben een ander mens geworden.

Ik verheug me er nu al op om te starten met Reiki III bij Taco!

Klik hier en hier voor de Reiki cursus die Dorothé heeft gevolgd.

IMG-20210714-WA0002.jpg

Eva

Reiki Cursus

I've been postponing my Reiki initiation for years waiting to find the teacher that I will connect with on a deeper level and then I met Taco. It was highly profound experience working with him and the knowledge he passed on to me started changing my entire being from the core. I'm grateful to have Taco's presence and support on my path of development and genuinely look forward to continue with Reiki II.

Klik hier voor de Reiki cursus die Eva heeft gevolgd.

Anja Leenders.jpg

Anja

Leenders Administratieve dienstverlening

coaching & Reiki Cursus

Via via ben ik bij Taco terecht gekomen. Na het volgen van de cursus Reiki 1 had ik behoefte aan meer verdieping. Die verdieping heb ik gevonden in de workshop loslaten. Loslaten is een lastig begrip, vooral voor iemand die van controle houdt en veel zelf in de hand wil houden. Door de aangereikte tools ben ik stukje bij beetje verder gekomen in dit traject en Taco daar dan ook erg dankbaar voor. Voor mij was het laagdrempelig en Taco kan goed peilen waar mijn behoeftes zitten. Taco is altijd aanspreekbaar ook tussendoor voor vragen of valkuilen.

Klik hier voor de coaching en hier voor de Reiki cursus die Anja heeft gevolgd.

bottom of page