top of page
Image by Jason Hogan

Loslaat 3daagse

Loslaten gaat eigenlijk vanzelf

Loslaat 3daagse

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in dit event. Door mee te doen met de loslaat 3daagse leer je hoe je gemakkelijk een gevoel, een gedachte of een emotie kunt loslaten. En het mooie is dat het helemaal niet veel tijd kost. De loslaat 3daagse bestaat uit 3 avonden achter elkaar waar je 60 min echt bezig bent met loslaten. De avonden zijn zo ingericht dat je vooraf informatie ontvangt over hoe het loslaten werkt, zodat je op de avonden ook echt zelf kunt gaan loslaten. Zo heb je niet alleen de kennis maar ook de kunde in huis om dit na het event ook te integreren in je dagelijks leven.

Deze methode van loslaten leer ik ook aan de medewerkers van de St Antonius Ziekenhuizen in Utrecht, Nieuwegein en Woerden. 

Image by Kelly Sikkema

Waarom leren loslaten? 

Stel je voor dat je direct een gevoel, een emotie of een gedachte kunt loslaten. Dit zou betekenen dat je niet minuten, uren, dagen, weken, maanden of jaren met een gevoel blijft rondlopen. Alleen daarom is het al ontzettend waardevol om te leren hoe ook jij makkelijk kunt loslaten. Het maakt niet uit hoe lang je al met een vervelend gevoel, gedachte of emotie rondloopt, deze oefening die je leert, werkt altijd en overal.

Cadeautje voor jezelf

Meedoen aan dit event is een cadeautje voor jezelf. Het is, ten eerste, heel waardevol om inzicht te krijgen waarom we ervoor kiezen om een gevoel vast te houden​ en ten tweede is het belangrijk om nieuwe manieren te leren waarmee je direct een gevoel, emotie of gedachte kunt loslaten. 

Wanneer gevoelens, emoties, gedachten niet losgelaten worden, veroorzaken ze steeds nieuwe gevoelens, emoties en gedachten. M.a.w. gevoelens cumuleren.

waardoor het steeds zwaarder wordt om ze te onderdrukken.

Dit kost heel veel energie.

logo orgineel.png

Taco is niet van het type: "zachte heelmeesters maken stinkende wonden". Hij benaderd jouw probleem vanuit levenservaring in plaats van boekenkennis. Zijn aanpak is doorleefd, nuchter en 'to the point'. Hij is veelzijdig in zijn coaching en heeft mij geholpen verder leren los te laten.

— Jelle

Image by Omkar Jadhav

Het verwelkomen van het gevoel is de eerste stap naar loslaten

Programma Loslaat 3daagse

Image by Jeremy Yap

Voorafgaand en tijdens het event krijg je informatie over het onderwerp loslaten. 

Het is belangrijk om te ervaren wat loslaten voor jou kan betekenen. Daarom zijn we op de 3 avonden vooral bezig met het loslaten van oude emoties en gevoelens. Iedereen kan hierbij zijn eigen casussen/situaties nemen en daarop loslaten. De oefeningen/methoden worden stap voor stap begeleid, zodat je steeds dieper je kunt toelaten en loslaten. 

Tijdens iedere avond zal er een deelmoment zijn waarin je, als je wilt, je ervaringen kunt delen. Wil je dit niet in de groep doen (max 15 personen), dan kan dit ook altijd later, want je hebt de mogelijkheid om met mij later nog contact te hebben via de app. 

Aan het einde van de 3de avond heb je een nieuwe manier geleerd en toegepast die je kan helpen om een gevoel, emoties of gedachte direct los te laten voor de rest van je leven.  

logo orgineel.png

Taco voelt het heel goed aan als ik er behoefte aan heb om wat langer ergens bij stil te staan of de diepte op te zoeken. Ook wanneer er spontaan dingen komen bovendrijven, weet hij dit eigenlijk direct toe te passen in het traject.

— Manon

Praktische informatie

De loslaat 3daagse bestaat uit 3 aansluitende avonden waar je van 19:30 - 20:30 alles leert over loslaten en ook direct kunt ervaren hoe makkelijk loslaten eigenlijk is. De loslaat 3 daagse is gebaseerd op ervaren.

De investering voor het volgen van de loslaat 3daagse is €65,- voor de basispakket, inclusief lesmateriaal en €89,- voor het uitgebreide pakket (basispakket + de mogelijkheid om tussen de avonden door contact te maken via de app voor vragen en begeleiding). Deze prijzen zijn ook nog eens inclusief BTW

Er geldt een maximum van 15 personen per groep, zodat er voldoende tijd en ruimte is voor individuele aandacht. 

Deze loslaat 3daagse wordt LIVE online gegeven via Zoom. 

Hieronder kun je de aankomende loslaat 3daagse bekijken (of kijk in de agenda).

Loslaat3daagse
Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.
bottom of page