top of page
citroenen

Vitaliteit

In een gezonde organisatie werken gezonde mensen. Maar wat betekent dit voor jouw organisatie? Hoe zet je mensen in hun kracht en hoe krijg je jouw medewerkers op totaal niveau gezond? Mensen beperken vooral zichzelf vanuit gedachten. Er komt ontzettend veel energie vrij wanneer medewerkers hier inzicht in krijgen. Vanuit daar wordt rust ervaren, komt kracht en energie vrij en kunnen doelen veel makkelijker behaald worden. Eigenlijk best logisch.

citroenen

Vitaliteit

Vitaliteit en weerbaarheid gaan hand in hand. Oftewel Energie, Motivatie en Veerkracht. Een medewerker is vitaal wanneer hij of zij lekker in zijn vel zit en zich goed voelt. Hier komen het denken en het gevoel samen. Ik heb een aantal coaching programma's die hier direct op inspelen. 

gerechtigheid

Duurzame inzetbaarheid

Wanneer je je medewerkers duurzaam wilt inzetten, zul je ook in ze moeten investeren. Met name op het vlak van lichamelijke en mentale gezondheid. 

De belangrijkste factoren zijn aandacht, overzicht en inzicht. 


Blije kantoormedewerkers

Stressreductie en positieve werkbeleving

Voor iedere medewerker is het waardevol om te leren hoe je met stress om kunt gaan en hoe je een positieve werkbeleving kunt ervaren. In mijn coaching krijgen de medewerkers niet alleen het inzicht en de tooling, maar er wordt ook daadwerkelijk verbetering ervaren. 

pexels-aphiwat-chuangchoem-347226.jpg

Energie

management

We worden geconfronteerd met een nieuw soort energiecrisis, maar deze is van persoonlijke aard. We moeten leren omgaan met onze energie i.p.v. met tijd. Energie in tegenstelling tot tijd, kun je vergroten, vernieuwen en efficiënter.

Image by Jens Johnsson

Coaching

Iedereen heeft weleens behoefte aan coaching. Je zit niet lekker in je vel, je bent te perfectionistisch, je weet niet of je werkzaamheden wel goed bij je passen, je ervaart spanning en stress of je hebt gewoon even het gevoel dat je vastzit. Coaching kan enorm helpen om inzicht en overzicht te creëren.

bottom of page