top of page
Image by Levi Guzman

Events voor persoonlijke ontwikkeling

Samen doorontwikkelen

Naast de individuele coaching en coaching trajecten organiseert Being2Being ook een boel events waarbij je samen kunt werken aan je persoonlijke ontwikkeling. 

Deze events worden zowel online als fysiek gegeven. 

Door deel te nemen in een groep kun je jouw ervaringen delen en kun je leren van andere deelnemers. De groepsgrootte is altijd passend bij het aanbod. Ik vind het belangrijk dat er altijd voldoende ruimte is voor individuele aandacht. 

Aankomende Events

Image by Jason Hogan

Loslaat 3daagse

Stel je voor dat je direct een gevoel, een emotie of een gedachte kunt loslaten. Dit zou betekenen dat je niet minuten, uren, dagen, weken, maanden of jaren met een gevoel blijft rondlopen. Alleen daarom is het al ontzettend waardevol om te leren hoe ook jij makkelijk kunt loslaten. Het maakt niet uit hoe lang je al met een vervelend gevoel, gedachte of emotie rondloopt, deze oefening die je leert, werkt altijd en overal.

logo orgineel.png

Door de aangereikte tools ben ik stukje bij beetje verder gekomen in dit traject en Taco daar dan ook erg dankbaar voor. Voor mij was het laagdrempelig en Taco kan goed peilen waar mijn behoeftes zitten. Taco is altijd aanspreekbaar ook tussendoor voor vragen of valkuilen.

— Anja

Image by Providence Doucet

Iedereen is uniek, maar samen kun je de groepsenergie versterken

bottom of page